Sunday, 18 April 2010

terjumpa sorang budak kat....

salam..aku nak cite sket sal g kuantan 2 hari smlm.tujuan turun kuantan bukan sebab nk g dating ke ape..ada hal yg perlu diselesaikan..tapi misi xberjaya lak..hahaha..misi utama bertukar menjadi misi menghabiskan duit. xsangka lak ada pc fair kat megamall tuh. tapi xbeli pape pun. aku just beli selendang kaler biru jek.pastu brooch yg 6 biji rm 10 tuh..wan belanja.time kasih wan..=)

pastu hari sabtu pergi jejalan kat east cost mall. jln2 kat malay town..teka dgn sape kitaorg jumpa..ni haaa..budak yg paling tengah ni..dayah. dh lame xjumpa die ni..tup2 jumpa.tu pun nasib baik die yg perasaan kitaorg lalu kt kiosk die.sebenarnya bukan kiosk hak die, tapi akak iparnya..die just buat part time sabtu ahad kat kiosk kraftangan tu katenya. makin sihat aku tgk kwn aku sorang ni.



jgn terkejut lak tgk pic amir pakai kemeja pink.haha..sebenarnya aku pun terkezut..die cakap dah tukar style katenya..pape jelah amir, janji ko bahagia kan. comeyla gitu..huhu..ok lah cau cin cau..

2 comments:

mohd ridzuan said...

erm...klo dh dpt bergmbar....mcm2 gaya kkeluarkan...

raksasajingga said...

der...xajak pn aku kuar eak....
siap korg!hahahhaahahhahahaha