Sunday, 21 March 2010

jom kahwin..=]

okeh..dah waktu rehat dan juga mase untuk aku update blog ni. semalam dah tamat hari kursus pra perkahwinan aku..then ape lg, boleh la kawin..haha. sebenarnya aku gembira+ sedih semalam. gembira= sebab dapat sijil..sedih=sebab aku tanpa semena2nya..emo semacam jek..mungkin sebab aku tgh period kot..dh terase skit mula nk besar2kan benda yg remeh. dan akhirnya org lain jugak yang menjdi mangsa..aku pun turut menjdi mangsa..so sad..hari ni keje banyak jugak..keep in invoice, bil celcom,TM, elektrik, air..erm..aku buat jela ape yg disuruh..

xada mood sangat pun ni nak update..erm..tgk jela pic ni..
ini bukti kami dah dapat sijil..=)


kat dewan ni la kursus tu..selesa..=)


ni plak muka budak yang xsabar2 nak kawin..sape nk kawin ngan die..silakan..=p




6 comments:

EiLa said...

wah2...

ko wat announcement gt2 kang amai plak nk kawen ngan koi..

hahaha

asrar@zaren said...

fuyoo...dah besar rupenye kwn sy neh..
dah nak kawen daa...

huhu ^^,

all d best r..

nak amik gak kursus tu..
nex sem kot..
best x?

areziela said...

Eila: haha..betul kan ko tu nk kawin..ngaku je la..

zaren: hehe..dah dapat peluang zarin..tu yg zila join..murah saje tu yg best tuh.kalau ikut harga sebenar rm50 kan..

EiLa said...

ala,ko ni zila wat senyap2 dh r..haha

byk la ko 50inggt,xcilap 80inggt skang ni

areziela said...

eila: rm50 untuk negeri trg jek..
rm 80 tu kt pahang..sy bertuah menjadi rakyat terengganu..=)hehe..

eniac said...

yea la 2....