Thursday, 18 March 2010

Lepas ni boleh la kawin terus..hoyeh...


salam hari khamis...di kesempatan aku yang dalam kebosanan memikirkan tentang sistem yang tak berjalan dengan lancar ni..aku nk maklumkan kat semua bahawasanya aku akan
menempuh alam perkahwinan,..
hehe..xde lah..bukan alam perkahwinan tp pra perkahwinan...betul ke pra perkahwinan??rasenye betul dh pra perkahwinan..=)

esok aku akan meghadiri satu kursus iaitu kursus sebelum berkahwin..kursus kahwin la tu..hehe..lepas ni confirm boleh kawin kalau ade yang masuk minang la..hihi..
bestnye..
gatai tol budak sekor ni..agak2 cmne ek suasana mase kursus tu..mesti sume sopan santun kan..huhu..dah lame xdengar ceramah ni..patutla rase bengap semacam jek..w'pun begitu aku dah bersedia untuk berkursus esok hari..wah wah..siap pasang lagu kawin lagi..tempat kursus tu kt dewan teater sebelah bilik aku aje..meriah tol bunyinya..wohaaaa...

yuran untuk kursus kahwin aku esok cume rm20 shj..wah murah kan..sebab ni tajaan company ini..
.bertuah kan aku dapat sponsor w'pun baru saje praktikal kt sini..kalau ikutkan harga sebenar mahal lagi kot..bertuah punye badan sape dapat keje kt sini..macam2 diorg buat event..jimat dah duit aku..you all jangan jeles lak ye..=)

5 comments:

eniac said...

wah....insyaAllah ada je yg akan masuk meminang nnt....don worry lah...

EiLa said...

dua2 dh de sijil kan,so tnggu pe ag?

nk mkn nasi minyak ni..hehe

eniac said...

InsyaAllah klo da rezki cpt la ko mkn nsi mnyak 2 yea...

areziela said...

dah2 tutup cite bab kawen2 ni..amboii muda beno lg. dh merancang ni..xmo3x sy sedang merancang untuk menjadi seorg yg berjaya ni..xmo kawin2..=0

eniac said...

erm...kejar cita-cita dlu...