Monday, 12 October 2009

kerja sambilan di rumah??

di siang hari tetiba je terjenguk k.ya n mimi depan pintu bilik..gara2 mimi ajak k.ya msuk bilik aku. mimi ni mmg xleh tgk mak sdra die ni duk bilik..die taw yg mak cik dia ngah duk ngadap laptop..tujuan utama die nk tgk upin ipin xpun mickey mouse kt laptop aku ni..adoii slalu nk kacau mak cik die yg ngah menyebukkan diri yg xsesibuk yg disangka ni. k.ya yg sangka aku duk lam bilik mengadap laptop wt keje, padahal adik die ni ngah wt bende lain upenye..duk baca blog org je keje..hehe..nk wt cmne adik kamu ni dh tukar hobi skrg..dh suka membaca dh..hehe..k.ya pun lepak la kt bilik aku ni..pastu die suruh aku cr sal keje part time kt rumah..aku pun terus je taip kt pak cik googe " kerja sambilan di rumah "..pastu jumpe la sal satu keje tu..nmpk mcm menarik..senang..perlu modal sikit..pastu aku selidik la sal keje tuh..then aku jumpe kt satu blog ni, die ckp sal keje tu la..dlm blog tu tertulis, jgn tertipu dgn keje tu..then aku bc entry sal keje tu br la aku tahu keje tu xok..erm..aku nk cari keje ape lagi ek kt k.ya ni..kesian lak die mesti bosan duk umah ni kan..tambh2 kos hidup skrg perlukan bnyk kos..xkan nk mengharap kt husband die je kot..die berniat nk tlong husband die la tu..bgs akak aku ni..skrg ni aku nk tny la kt korang2 yg tahu sal keje2 yg senang n boleh wt kt umah je..lain ayat kerja sambilan di rumah..harap2 korang2 bleh la tlong aku crkan keje part time tuk akak aku ni yek.mmg bnyk lagi kt iklan2 tu sal kerja sambilan ni..t aku takut kene tipu jek..sbb tu aku nk mintak cdgn korg yg tahu sal keje part time kt rumah ni..harap2 korang leh la tolong yek..

p/s: maaf la sbb xleh komen kt post..kene tukar template baru lagi la rasenye..buat mase skrg aku xde mud lg nk tukar..lau nk komen, kt shoutbox yek..ngee~~

1 comment:

{lumut} said...

ok settle dah setelah aku ceroboh blog hang td...dah leh komen kan??hepi x?=p